Behandeling Fysiotherapie

Gespecialiseerde Fysiotherapie in Rotterdam en omgeving

Op zoek naar de beste Fysiotherapie in Rotterdam? Wij staan voor je klaar! Fysiotherapie Paul Veen is de specialist voor het behandelen van jouw knieklachten, nekklachten of rugklachten. Wij helpen je graag bij het optimaal laten functioneren van jouw lichaam.

BEL 010 – 210 83 99
WHATSAPP
E-MAIL

Wat is fysiotherapie?

Heb je pijn aan je spieren, gewrichten, zenuwen of banden? Of ben je herstellende van een ongeval, blessure, ziekte of medische ingreep? Dan is fysiotherapie de beste behandelmethode om je pijn te verminderen of te laten verdwijnen. Het doel van fysiotherapie is om jouw lichaam optimaal te laten functioneren. Fysiotherapie Paul Veen is een gespecialiseerde praktijk die goed raad weet met jouw klachten. Wij gebruiken verschillende oefeningen en technieken om je weer meer van het leven te laten genieten.

Fysiotherapie bestaande uit:

  • Oefeningen

  • Massage
  • Advies om herhaling of verergering van klachten te voorkomen

Wat kost fysiotherapie?

Fysiotherapie Paul Veen in Rotterdam is aangesloten bij alle verzekeraars. De kosten voor fysiotherapie zijn afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Heb je een basisverzekering met of zonder een aanvullend pakket voor fysiotherapie? Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met jouw verzekeraar. Heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe lang fysiotherapie na heupoperatie?

Ben je herstellende van een heupoperatie? Dan wil je waarschijnlijk liever gisteren dan vandaag weer de oude zijn. Ongeveer 2 tot 3 maanden na jouw heupoperatie heb je fysiotherapie nodig. Wij helpen je graag zo snel mogelijk weer pijnvrij en optimaal in beweging te krijgen. Wel binnen de mogelijkheden van jouw gezondheid. Dat staat bij ons voorop. Wij focussen ons niet op beperkingen, maar op jouw mogelijkheden. Bij ons ben je in goede handen.

Fysiotherapie Rotterdam

Meestal besef je pas dat bewegen niet altijd vanzelfsprekend is op het moment dat je ergens last van krijgt. Je bent niet de enige. Wist je dat er jaarlijks zo’n 2,5 miljoen mensen in Nederland, jong en oud, naar de fysiotherapeut gaan? Veel mensen ervaren last van zere knieën, zeurende schouders, rugklachten, spierpijn, vastzittende gewrichten, zwenkelende enkels of andere fysieke ongemakken. Paul Veen Fysiotherapie Rotterdam helpt bij het weer optimaal functionerend krijgen van jouw lichaam.

Persoonlijke Fysiotherapie

Na een zorgvuldige diagnose stellen we jouw persoonlijke behandelplan en beweegprogramma samen. We gaan gericht aan de slag gaan om jouw klachten op te lossen en je weer goed in je lijf te doen voelen.

De beste Fysiotherapie voor jouw klachten

Soms werken we samen met andere specialisten om het beste uit jouw lichaam te halen. Fysiotherapie Paul Veen beschikt over een groot netwerk van goed opgeleide en ervaren zorgprofessionals. Het uitgangspunt is altijd om de beste oplossing voor jouw probleem te vinden.

Fysiotherapie bij jou thuis

Je bent van harte welkom bij ons in de praktijk, maar fysiotherapie is niet aan een locatie verbonden. Daarom behandelen we ook aan huis of in een instelling. Heb je de voorkeur om door een vrouwelijke therapeut behandeld te worden? Ook dat kan bij Fysiotherapie Paul Veen. Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 06 – 285 320 59 of maak online een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Last van uw rug, schouders, knie of andere bewegingsklachten?

Maak direct een afspraak
Fysiotherapie Rotterdam