Manuele therapie Rotterdam

Expert op het gebied van complexere klachten

Op zoek naar de beste Manuele therapie in Rotterdam? Wij staan voor je klaar! Manuele therapie gaat verder waar fysiotherapie stopt. Om manuele verrichtingen te mogen doen moet een fysiotherapeut een speciale opleiding hebben gevolgd. Fysiotherapie Paul Veen heeft hiervoor de juiste papieren en ervaring in huis.

of

Wat is manuele therapie?

Heb je last van complexere klachten? Ervaar je niet alleen pijn, maar ook een afnemende vrijheid in het bewegen van gewrichten? Dan is manuele therapie de beste behandeling voor jou. Manuele therapie is een behandeling met als doel om jouw gewrichten beter te laten functioneren. Daarnaast zal met manuele therapie jouw lichaamshouding verbeteren. Manuele therapie is de beste behandeling bij functiestoornissen van de wervelkolom of andere gewrichten, spieren of zenuwen.

Manuele therapie Rotterdam

Fysiotherapie Paul Veen in Rotterdam is expert op het gebied van complexere klachten. Wij kunnen jouw gewrichten en spieren zo beïnvloeden dat jouw klachten afnemen. Dankzij onze kennis over het lichaam kunnen wij ook achterhalen waarom je last hebt van jouw klacht en hoe deze is ontstaan. De combinatie van jouw klachten zorgen vaak voor een verkeerde houding. Zodoende kom je in een vicieuze cirkel terecht. Met manuele therapie proberen wij samen met jou deze cirkel te doorbreken. Het effect van een behandeling is meestal direct merkbaar.

Verder waar fysiotherapie stopt

Manuele therapie gaat verder waar fysiotherapie stopt. Om manuele verrichtingen te mogen doen moet een fysiotherapeut een speciale opleiding hebben gevolgd. Fysiotherapie Paul Veen heeft hiervoor de juiste papieren en ervaring in huis.

Wat kun je verwachten van manuele therapie?

We starten nooit direct met de behandeling. Allereerst onderzoeken we welke lichamelijke veranderingen er in jouw bewegen hebben plaatsgevonden en wat de oorzaak is waardoor het herstel belemmerd wordt. Wanneer de uitkomst is dat je baat zult hebben van manuele therapie, starten we met de behandeling. Bij manuele therapie maken we gebruik van specifieke technieken, zoals ‘manipuleren’. Het doel is om beperkte gewrichten weer in beweging te krijgen.

Manuele therapie Rotterdam

Last van uw rug, schouders, knie of andere bewegingsklachten?

Maak direct een afspraak