Oefentherapie Rotterdam

Veilige bewegen onder deskundige begeleiding

Op zoek naar de beste Oefentherapie in Rotterdam? Wij staan voor je klaar! Veilig bewegen is voor veel mensen niet gemakkelijk. Vaak sluipt er onbewust een manier van bewegen of houding in die niet goed is voor je lijf. Vanwege ziekte kan het ook moeilijk zijn voor jou om veilig te bewegen. Gelukkig kunnen wij je helpen!

BEL 010 – 210 83 99
WHATSAPP
E-MAIL

Wat is oefentherapie?

Ben je aan het revalideren? Of heb je klachten veroorzaakt door een verkeerde lichaamshouding, verkeerde bewegingspatronen of door ziekte? Dan is oefentherapie de beste behandelmethode voor jou. Oefentherapie is gericht op het verminderen, behandelen en voorkomen van jouw klachten. Als je moeilijk kunt bewegen kunnen wij jou goed begeleiden met oefentherapie. Ook geven wij jou tips voor de beste lichaamshouding en betere bewegingspatronen.

Oefentherapie Rotterdam

Fysiotherapie Paul Veen in Rotterdam biedt intensieve begeleiding binnen jouw grenzen. Ons doel is om jou gezond beweeggedrag aan te leren. Wij analyseren zorgvuldig jouw beweeggedrag en houding. Vervolgens werken wij met gerichte spierversterkende, mobiliserende en stabiliserende oefeningen aan het verbeteren van jouw bewegingsroutine. De behandeling is erop gericht zodat jij snel weer gemakkelijk en veilig kunt bewegen.

Oefentherapie bij COPD

Heb je COPD en wil je meer lichaamsbeweging, maar ben je bang dat je het benauwd krijgt? Wij begrijpen dat je het eng vind om je in te spannen. Gelukkig kunnen wij je helpen! Fysiotherapie Paul Veen in Rotterdam is aangesloten bij het COPD netwerk en het Claudicationetwerk. Ons team bestaat uit de beste oefentherapeuten om jou te begeleiden bij bewegen en ademhalen. Wij kunnen je helpen op verschillende locaties in Rotterdam. Met onze begeleiding gaan je dagelijkse bezigheden steeds gemakkelijker.

Oefentherapie met een strippenkaart

Een strippenkaart kost € 200,- en is goed voor 10 sessies oefentherapie in Rotterdam. Je kunt jouw kaart gebruiken wanneer je wilt. Hoe vaak je komt, bepaal je zelf. Maak wel een afspraak voor een sessie, zodat je verzekerd bent van begeleiding. Een losse strippenkaart schaf je aan bij de balie aan de Walenburgerweg 7 in Rotterdam. Je betaalt geen inschrijfkosten of lidmaatschap.

Oefentherapie Rotterdam

Last van uw rug, schouders, knie of andere bewegingsklachten?

Maak direct een afspraak