Gratis rugscan bij Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam

E-MAIL
WHATSAPP
BEL 010 – 210 83 99


Wat is een Rugscan?

Heb je last van een zeurende pijn in je rug of onderrug? Laat dan een GRATIS rugscan (t.w.v. 60 euro) maken bij Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam. Met een rugscan onderzoeken wij de oorzaak van jouw rugklachten.

Aanmelden voor een gratis rugscan

Gratis rugscan

Contact

Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam
Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam Hillegersberg
Argonautenweg 31E
3054 RP Rotterdam

Volg ons ook op:

Last van je rug?

Je rug bestaat uit spieren, ligamenten (banden), pezen, schijven en botten die samenwerken om jouw lichaam te ondersteunen en om te bewegen. Schade aan een van deze onderdelen kan leiden tot rugpijn. Met de juiste fysiotherapie bij rugklachten kom je snel van je klachten af. Daarnaast is het belangrijk voor je herstel dat je in beweging blijft. Fysiotherapie Paul Veen is de specialist knie-, nek- en rugklachten van Rotterdam. Met manuele therapie maken wij je rug soepel. Met oefentherapie maken wij je rug sterk en werken wij aan jouw conditie. Met een soepele en sterke rug kun je gemakkelijk je dagelijkse activiteiten doen, zoals je werk, het huishouden, hobby’s en spelen met je kinderen. Contact ons vandaag voor een afspraak! Een vriendelijke collega staat voor je klaar.

Oorzaak rugklachten

Veelvoorkomende oorzaken van rugklachten zijn overbelasting, het aannemen van een slechte houding of het maken van een verkeerde beweging. Bijvoorbeeld: langdurig buigen, hevig hoesten, overmatig stretchen, trekken, tillen, langdurig staan of zitten, nek naar voren spannen, lang autorijden en slapen op een slecht matras. Rugpijn kan ook worden veroorzaakt door een medische aandoening of stress. Herken jij jezelf in een van deze situaties? Dan is het belangrijk dat je hulp zoekt bij een fysiotherapeut gespecialiseerd in rugklachten. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is specialist rugklachten en helpt je graag van je rugklachten af. Contact ons vandaag voor een afspraak! Een vriendelijke collega staat voor je klaar.