Jouw klachten

Gespecialiseerde Fysiotherapie Rotterdam

Fysiotherapie Paul Veen is een gespecialiseerde praktijk met veel kennis over verschillende klachten en ziekten. Ons doel is om jouw klachten te verminderen, te verhelpen en te voorkomen. Heb je pijn en wil je weer met plezier je dagelijkse activiteiten oppakken? Maak dan nu een afspraak of lees meer over jouw klachten.

Maak nu een afspraak

Welke klachten heb je?

Heb je pijn in je knie- nek of schouders? Of heb je last van je (onder)rug? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben last van deze klachten. Daarom vertellen wij je graag de oorzaak van je knie- nek of rugklachten en hoe je deze kunt verhelpen en voorkomen. Lees nu meer over jouw klachten door op één van de onderstaande links te klikken.

Welke ziekte heb je?

Heb je minder energie om te bewegen vanwege een ongeneeslijke ziekte of aandoening? Met fysiotherapie helpen wij je veilig bewegen en ademhalen. Lees meer over leren omgaan met COPD, Etalagebenen of MS door op één van de onderstaande links te klikken.

Wil je revalideren?

Na ontslag uit het ziekenhuis of na het oplopen van een blessure wil je zo snel mogelijk weer de oude zijn. Met fysiotherapie voorkom je terugval en bouw je inspanning rustig op. Lees meer over herstel na een prothese of blessure door op één van de onderstaande links te klikken.

Maak nu een afspraak

Online Fysiotherapie helpt als je last hebt van pijn of een blessure

Maak direct een afspraak