Etalagebenen

Gespecialiseerd in Looptraining Etalagebenen

Pijn bij het lopen kan je leven behoorlijk verstoren. Daarom is het belangrijk dat je hulp zoekt. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is gespecialiseerd in looptraining bij etalagebenen. Veilig bewegen en gezond leven helpt goed bij etalagebenen. Maak nu een afspraak en krijg intensieve begeleiding!

of
of

Wat zijn Etalagebenen?

Claudicatio intermittens, etalagebenen is een vaatziekte. Heb je etalagebenen dan zijn de bloedvaten in je been vernauwd. Er zijn twee soorten bloedvaten: slagaderen en aders. De slagaderen vervoeren zuurstofrijk bloed naar je benen. Om te kunnen lopen heb je zuurstofrijk bloed nodig. Je beenspieren krijgen te weinig zuurstof, omdat je slagaderen zijn vernauwd. Ga je een eindje lopen, bijvoorbeeld naar de supermarkt, dan krijg je hierdoor pijn in je been. Wanneer je stopt met lopen wordt het zuurstof weer aangevuld en verdwijnt in de meeste gevallen de pijn. Ondanks de pijn is het belangrijk dat je blijft wandelen. Na verloop van tijd kun je steeds verder pijnvrij lopen. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam helpt jou met een speciaal oefenprogramma. Dit programma bestaat uit een looptraining en het leren van looptechnieken. Contact ons nu voor meer informatie over ons speciaal oefenprogramma voor etalagebenen.

Etalagebenen Symptomen

Ieder mens is uniek en zo ook jouw klachten. Veelvoorkomende klachten zijn pijn bij het lopen in je bovenbeen, kuit of voeten. Ook traplopen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Je klachten verdwijnen als je stopt met lopen, maar kunnen ook een tijdje aanhouden. Laat je niet uit het veld slaan door deze ziekte. Looptraining onder begeleiding van een oefentherapeut helpt goed tegen etalagebenen. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam helpt jou met een speciaal oefenprogramma gericht op en toenemende pijnvrije loopafstand. Contact ons voor meer informatie over looptraining etalagebenen.

Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam

Gezond leven en veilig bewegen zijn de beste oefeningen voor etalagebenen. Fysiotherapie Paul Veen in Rotterdam biedt jou intensieve begeleiding. Wij helpen jou met een speciaal oefenprogramma gericht op een toenemende pijnvrije loopafstand. Dit programma bestaat uit een looptraining en het leren van specifieke vaardigheden, zoals traplopen. Onze oefentherapeuten hebben veel geduld en voorkomen dat jij jezelf forceert. Na verloop van tijd leer je zelfstandig je klachten onder controle te houden. Dan heb je ons minder nodig! Met kleine stapjes kun jij steeds langere afstanden pijnvrij lopen. Contact ons nu voor meer informatie over ons speciaal oefenprogramma voor etalagebenen.

Etalagebenen genezen

Etalagebenen kunnen wij jammer genoeg niet genezen. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam helpt jou omgaan met etalagebenen. Wij leren jou goede looptechnieken aan zodat jij steeds verder pijnvrij kan lopen. Samen verbeteren wij jouw conditie en kracht. Ook geven wij jou huiswerkoefeningen en adviezen. Zo bevallen je dagelijkse activiteiten je minder zwaar en kun je meer genieten! Contact ons nu voor meer informatie over etalagebenen.

Oefentherapie Rotterdam

Onder begeleiding van onze oefentherapeuten werk je aan jouw looptechnieken, conditie en kracht. Na verloop van tijd kun je steeds meer zelf en heb je ons minder nodig! Wij geloven dat jij het kan. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is gespecialiseerd in looptraining voor mensen met etalagebeen en aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. Dit landelijk netwerk is speciaal opgericht voor mensen met etalagebenen. Wij vinden het belangrijk om jou te helpen met de beste zorg. Maak nu een afspraak en krijg specialistische zorg.

Maak nu een afspraak

Online Fysiotherapie helpt als je last hebt van pijn of een blessure

Maak direct een afspraak