Kniespecialist Rotterdam

Voor al jouw knieklachten

Zoek je de beste kniespecialist in Rotterdam vanwege pijn in je knie? Goedwerkende knieën zijn essentieel om soepel te kunnen bewegen. Voor knieproblemen ben je bij Paul Veen, kniespecialist in Rotterdam aan het juist adres! Bel vandaag 010 – 210 83 99 voor een afspraak.

BEL 010 – 210 83 99
WHATSAPP
E-MAIL

Wat is een kniespecialist?

Een kniespecialist is toegewijd aan het voorkomen, vaststellen en behandelen van knieklachten. Heb je pijn in je knie of heb je onlangs een knieoperatie gehad? Maak vandaag een afspraak bij Fysiotherapie Paul Veen.

Kniespecialist Rotterdam

Goedwerkende knieën zijn essentieel om soepel te kunnen bewegen. Veel mensen kampen met knieklachten zoals een versleten knie. Bij Paul Veen kniespecialist Rotterdam, bieden we actieve sportrevalidatie. Door rijkelijke ervaring in deze tak van sport zijn we zeer deskundig in onbegrepen knieklachten en in revalidatie na operaties zoals een meniscectomie, voorste kruisbandplastiek of een totale knieprothese.

Chronische knieklachten

Cliënten die al jarenlang worstelen met chronische knieklachten ervaren vaak bij de eerste behandeling al een wereld van verschil. Voor het verbeteren, herstellen en voorkomen van knieklachten ben je bij Fysiotherapie Paul Veen op het juiste adres.

Knieproblemen | Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam

Last van uw rug, schouders, knie of andere bewegingsklachten?

Maak direct een afspraak