Over Ons

Je kunt op ons rekenen!

Lees hier wat je kunt verwachten in onze fysiotherapiepraktijk!

of
of

Over ons: wat kun je verwachten?

Wij nemen jouw lichamelijke klachten serieus en beoordelen deze vanuit een breder perspectief. Pijnklachten zijn een signaal van een disbalans in jouw lichaam. Lokale klachten kunnen een verrassende oorzaak hebben. Wij beschouwen jouw lichaam en geest als een geheel, waar wij samen met jou goed voor zorgen. Vanuit deze visie zien wij dat mensen zich met fysiotherapie snel fitter en gezonder gaan voelen. Dat geeft ons veel voldoening.

Een fysio in Rotterdam waar je op kunt rekenen

Fysiotherapie Paul Veen biedt jou hoogwaardige fysiotherapie, oefentherapie en manuele therapie. Deze behandelingen worden uitgevoerd door ons team van specialisten en hoogopgeleide fysiotherapeuten. Tijdens een behandeling kun je rekenen op:

Vanwege Corona 1,5 meter afstand
Vooral in de zorg is afstand bewaren belangrijk. Wij houden ons aan de regels vanuit het RIVM, zodat jij minder risico loopt op het virus.

Deskundigheid
Wij bieden jou de best mogelijke begeleiding voor zo een groot mogelijke kans op herstel. Onze deskundigheid op peil houden is voor ons vanzelfsprekend. Wij weten veel over het lichaam en kunnen jou uitstekend begeleiden.

Groot inlevingsvermogen
Dagelijks helpen wij klanten met het verminderen van verschillende klachten. Ons team kan zich goed inleven in hoe jij je voelt. Door ons inlevingsvermogen kunnen wij goed inschatten wat je wel of niet kan.

Een luisterend oor, de juiste vragen stellen
Wij onderzoeken jouw klachten door goed te luisteren naar wat jij verteld. Vind je het lastig om jouw klachten te verwoorden? Dat is geen probleem, wij kunnen met weinig woorden al veel. Naast goed luisteren zijn wij ook goed in de juiste vragen stellen. Zo heb jij de hoogste kans op herstel.

Geduld en vertrouwen
Om jou goed te kunnen helpen is geduld en vertrouwen nodig. Herstel gaat niet altijd snel. Jouw veiligheid staat voorop. Soms heb je meer tijd nodig en dat is niet erg! Wij vertrouwen in jouw kracht. Daarnaast hebben wij al het geduld dat jij nodig hebt om zo ontspannen mogelijk te herstellen.

Over onze specialisme: knie-, nek- en rugklachten

Fysiotherapie Paul Veen is een gespecialiseerde praktijk. Wij weten veel over knie-, nek-, schouder- en rugklachten. Ons doel is dat jij gemakkelijk en met plezier je dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren.

Over fysiotherapeut Paul Veen

Paul Veen is al meer dan 10 jaar actief als fysiotherapeut voor respectabele praktijken in Rotterdam. Hij heeft veel klanten geholpen, uiteenlopende klachten behandeld en specialismen ontwikkeld.

In Breda studeerde Paul fysiotherapie. Aanvullend volgde hij de opleidingen ‘manuele verrichtingen’, ‘mulligan therapie’ en ‘triggerpoint therapie’. Gaandeweg ontwikkelde hij een specialisme voor het oplossen van knieproblemen.

Toen Paul in 2017 de kans kreeg om een fysiotherapiepraktijk in Rotterdam te openen, heeft hij die met beiden handen aangegrepen. Samen met een groot netwerk van zorgprofessionals begeleid hij klanten in Rotterdam, Hillegersberg, Schiebroek, Blijdorp en omgeving.

Volg Paul Veen op Linkedin!

Fysiotherapie Paul Veen