Fysiotherapie Paul Veen

Sinds 10 jaar ben ik als fysiotherapeut actief voor respectabele praktijken in Rotterdam. In de loop der jaren heb ik veel mensen ontmoet, uiteenlopende problemen behandeld en een aantal specialismen ontwikkeld.

In Breda studeerde ik fysiotherapie. Aanvullend volgde ik de opleidingen ‘manuele verrichtingen’, ‘mulligan therapie’ en ‘triggerpoint therapie’. In de loop der jaren ontwikkelde ik een specialisme voor het oplossen van knieproblemen.

Het is belangrijk om lichamelijke klachten serieus te nemen en vanuit een breder perspectief te beoordelen. Pijnklachten zijn een signaal van een disbalans in het lichaam. Lokale klachten kunnen een verrassende oorzaak hebben. Ik beschouw het lichaam (en ook de geest) als een geheel waar je goed voor moet zorgen.

Bij training of therapie vanuit deze visie zie ik dat mensen zich vaak al snel fitter en gezonder voelen. Dat geeft mij veel voldoening. Toen ik in 2017 de kans kreeg om – met een groot netwerk van zorgprofessionals – een praktijk-aan-huis in de 110 Morgen in Rotterdam Hillegersberg te openen, heb ik die met beiden handen aangegrepen.

Paul Veen

Paul Veen, Eigenaar Fysiotherapie Paul Veen