Hoog beoordeelde praktijk

Lees hier wat onze klanten vertellen

Wij streven naar 100% klantentevredenheid en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Lees hieronder wat onze klanten vertellen of contact ons vandaag!

BEL 010 – 210 83 99
WHATSAPP
E-MAIL

Reviews: onze klanten vertellen…

Ik had last van hoofdpijn en pijn in de nek en schouders. Paul heeft mij ontzettend goed geholpen! Ik merkte na één behandeling al meteen verschil. Daarnaast voel ik mij erg op mij gemak bij Paul. Voorheen wisselde ik elk jaar van praktijk, omdat ik niet helemaal tevreden was. Nu niet meer, als ik een klacht heb dan contact ik Paul!

Maybel (27)

Paul heeft mij meerdere keren ontzettend goed geholpen. Ik had al jaren last van rugklachten dit heeft hij vakkundig en binnen een paar sessies zo goed behandeld dat het zeurende gevoel nooit meer is teruggekomen. Daarnaast is Paul ook heel vriendelijk net als zijn personeel.

Margo (37)

Paul is een zeer professionele en fijne behandelaar. Hij is zeer kundig en wist heel goed (en voor mij verrassend) vast te stellen waar mijn blessure vandaan kwam. Hij pakt ook meteen andere klachten aan waardoor ik snel pijnvrij was en mijn klachten verbeterden. Ik kon meteen heel snel terecht en bij hoge nood meteen dezelfde dag. Op alle punten superblij met deze fysiotherapeut!

Nicole

Paul heeft me perfect geholpen met mijn problemen. Hij neemt de tijd, legt uit wat er aan de hand is en betrekt je in de behandeling.

Jelle

Paul heeft me binnen een paar weken afgeholpen van een zere knie en heup en daardoor loop ik weer als vanouds. Daar ben ik erg blij mee; bedankt Paul!

Marinel

Helaas woon niet in de buurt, maar voor de behandelingen van Paul Veen rij ik graag wat extra kilometers!! via positieve verhalen van kennissen bij deze nieuwe praktijk terechtgekomen. Ik ben zeer tevreden over hoe Paul mijn heupklachten heeft aangepakt en nu ik een peesontsteking in mijn schouder heb ben ik “met plezier” teruggekomen!

Wil

Na een groot ongeluk, 4 weken in coma, vele breuken en een ontzettend groot trauma, heeft Paul Veen er voor gezorgd dat ik weer goed kan functioneren in de maatschappij. Voor mij is hij een buitengewoon kundige fysiotherapeut en ik kan hem iedereen van harte aanbevelen.

Frans

Last van uw rug, schouders, knie of andere bewegingsklachten?

Maak direct een afspraak